De beheerder van kisses.to.k3 is gestopt met deze website. Daarom zal deze ook niet meer worden ge├╝pdatet. Alles wat nu te vinden is, blijft wel online staan.

Hallo lieve bezoeker.

Na het bekijken van deze site ben je misschien wel nieuwsgierig geworden wie hem in elkaar heeft gezet. (Zo niet, dan is dit stukje tekst waarschijnlijk niet zo interessant voor je.)

Deze website is gemaakt door één beheerder, en dat ben ik. Alle persoonlijke stukjes (zoals de blog) gaan dus over mij.

Op de home-pagina heb je waarschijnlijk al kunnen lezen dat mijn naam Rieneke is. Wat verder leuk is om te weten is dat ik uit Nederland kom, en dat ik zestien jaar ben. Wat je niet te zien zult krijgen op deze site zijn foto's waar ik op sta, in verband met mijn privacy.

Ik ben al een fan van K3 sinds ik een klein kleuterje was. Toen Josje in K3 kwam, had ik K3 wel een beetje gezien. Ik deed bijna al mijn K3 spulletjes weg. Daar heb ik nu redelijk spijt van. Door 'K3 zoekt K3' ben ik opnieuw fan geworden. In de drie jaar dat Hanne, Klaasje en Marthe in K3 zitten, is mijn fan-zijn enorm gegroeid. Mijn hele kamer staat vol met oudere spulletjes uit kringloopwinkels en van marktplaats, en nieuwe dingen die ik heb gekocht van mijn zakgeld. Ik heb een fanaccount op Instagram aangemaakt, en naderhand ben ik deze fansite begonnen. Ondertussen is het moeilijk geworden om te stoppen met praten over K3 als ik eenmaal begonnen ben.

Ik ben erg blij dat ik dankzij deze website een hele hoop dingen heb geleerd. Zo weet ik nu hoe Photoshop werkt (dat heb ik gebruikt in de vele plaatjes), weet ik hoe ik teksten duidelijk moet schrijven zodat er geen miscommunicatie kan plaatsvinden, heb ik mijn creativiteit geprikkeld door elke keer weer nieuwe dingen te verzinnen en dankzij de bezoekers weet ik nu ook hoe het is om trots te kunnen zijn als iets erg goed in de smaak blijkt te vallen. Bedankt voor jullie lieve reacties en actieve deelname aan bijvoorbeeld de polls!

Ik ben nog steeds dagelijks actief om nieuwe pagina's te bedenken en uit te werken. Kom dus zeker nog eens terug om te zien of er iets nieuws is verschenen.

Mocht je nog vragen hebben, dan mag je die natuurlijk altijd stellen in het gastenboek, dan beantwoord ik ze via de mail.

Als je mij beter wilt leren kennen, kun je me op Instagram volgen op @rienek3. Of stuur eens een berichtje!

Dan wil ik je nu alleen nog bedanken voor het lezen van deze tekst, en natuurlijk voor het bekijken van mijn fansite.

Hopelijk tot snel! Liefs, Rieneke

PS: Als je het leuk vind, heb ik hieronder een lijstje voor je met korte weetjes over mij.

 

Naam: Rieneke

Bijnaam: Rien (deze vind ik alleen niet zo leuk)

Verjaardag: 2 september

Lengte: 1.78 m

Kleur ogen: blauwgrijs

Haarkleur: donkerblond

Schoenmaat: 43

Hobby’s: K3, fotoshoppen, schrijven, lezen, zingen

 

Lievelingskleur: groen, blauw en paars

Lievelingseten: pannenkoeken, poffertjes en pizza

Lievelingsvak op school: Nederlands en economie

Lievelingsdrank: ice tea zonder koolzuur

Lievelingscijfer: 3

Favoriete boek: de 'Touching Juliette' serie (en nog veel meer young adult boeken)

Favoriete outfit: spijkerbroek met trui met capuchon

 

Favoriete K3 generatie: HKM

Favoriete K3 liedjes: Hand in hand, Muziek, en nog véél meer!

Favoriete K3 musical: Doornroosje

Favoriete soort K3 dvd: documentaire (zoals; 'Dit is K3')

Top 3 favoriete K3tjes: 

1) Hanne

2) Kristel

3) Klaasje

Top 3 favoriete K3 CD's:

1) Tele-romeo

2) De wereld rond

3) Ushuaia

Top 3 favoriete K3 films:

1) K3 Love Cruise

2) K3 en het Ijsprinsesje

3) K3 Bengeltjes

Top 3 favoriete K3 tv-programma's:

1) Hallo K3

2) Het dagboek van K3

3) K3 Roller Disco

Top 3 favoriete K3 show (op dvd):

1) K3 de wereld rond

2) K3 in Ahoy

3) K3 in de ruimte

Aantal keer K3 in het echt gezien: 8 keer; bij de show in 2017, bij een Pina Colada weekend in Plopsa Coo, twee keer bij een Meet & Greet, een in Apeldoorn en een in Rotterdam, twee keer bij een voorpremière van 'K3 Love Cruise' met cast visit en twee keer bij de show van 2018.

 

Mijn liefde voor K3 is inmiddels over. Toch wil ik deze pagina bewaren om terug te kunnen lezen hoe groot fan ik ooit ben geweest. Bedankt voor het lezen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt in 2019.