De beheerder van kisses.to.k3 is gestopt met deze website. Daarom zal deze ook niet meer worden geüpdatet. Alles wat nu te vinden is, blijft wel online staan.

Blog 1, Schrijven

Gepubliceerd op 2 augustus 2017 om 12:30

Waarom deze nieuwe pagina? Lees verder en kom erachter!

Ooit had ik de droom om schrijfster te worden. Dat begon op de basisschool. Als we een opstel moesten schrijven van anderhalf kantje had ik er altijd zes. Ik begon ook thuis te schrijven op de oude computer van mijn moeder. Ik had alleen altijd zoveel ideeën dat ik nooit iets afmaakte, of het snel afraffelde. Daarnaast wil ik alles altijd helemaal perfect hebben. Ik begin niet meer aan een nieuw verhaal, ik heb al zoveel onafgemaakte liggen, en ik wil ook gewoon andere dingen doen. Dacht ik.

Ik merk dat ik schrijven nog steeds heel erg leuk vind. Als ik op Instagram afbeeldingen plaats zijn mijn teksten eronder nooit heel kort. Ook toen ik stukjes ging schrijven voor onderdelen op deze website voelde ik die oude kriebel weer terug. Ik besef nu dat ik schrijven mis, maar dat ik het al die tijd misschien verkeerd heb aangepakt. Voorlopig ligt mijn interesse misschien niet meer in lange fictieve verhalen.

Sommige mensen houden dagboeken bij met belevenissen. Ik heb dat meerdere keren geprobeerd, maar ik houd het nooit lang vol. Misschien werkt het beter voor mij als anderen het kunnen lezen, zodat ik niet het gevoel heb dat ik het voor niks doe.

Om deze website meer inhoud en persoonlijkheid te geven en gelijk mijn schrijf-probleem op te lossen, dacht ik, maak ik een kopje met blogs, zoals ze dat zo mooi op internet noemen. Daar kan ik dan mijn belevenissen rondom K3 opschrijven en mijn mening geven over dingen. Maar ook jullie kunnen dan je mening geven of je belevenissen delen aan de hand van een vraag in de reacties onderaan.

Ik heb altijd veel ideeën en vind het altijd moeilijk om dingen ook echt af te maken. Ik leg mezelf veel druk op om alles perfect af te krijgen, en dan vind ik het nog lastiger om door te gaan. Daardoor komt er niet vaak iets nieuws op de website, en dat vind ik erg jammer. Op deze blog kan ik tussen mijn andere projecten door iets wat ik heb meegemaakt of over na heb gedacht plaatsen als ik daar zin of behoefte in heb. En kunnen we misschien met zijn allen ontdekken dat we als oudere fans toch zo gek niet zijn…

 

Lijkt jullie dit blog-idee leuk?

Reactie plaatsen

Reacties

K3_Creativity
6 jaar geleden

Echt een leuk idee dit ??? ik ben benieuwd ?

Binnen 4 weken 1 jaar Femeke?
6 jaar geleden

SUPERLEUK IDEE?
IK GA SWS ALLES LEZEN?
Als je dan toch zo vandere schrijven houd, mag je bij ons 1 jarige vriendschap ook wel een leuk verhaaltjetypen hoor?? (je weet dat dit niet hoeft?)
Xx-jes je weet wel wie

Femke
6 jaar geleden

Leuk idee! Dat doe ik dus ook maar dan in mijn K3 Plakboek. Ik heb nu zelfs al een deel 2!

Lisa
6 jaar geleden

WoW jou blog is echt heel leuk ik hou ook heel veel van schrijven en ben een enorme K3 fan hellaas kan ik dat niet uiten omdat Mn vriendinnen K3 stom vinden ik kan het tegen niemand vertellen want voor Mn ouders interesseert het hun niet daarom zou ik graag willen weten hoe jij zo n blog gemaakt heb en hoe en waar! Zodat ik mezelf kan uiten en dingen vertellen over K3 net zoals jij, jij bent een voorbeeld van me ( naast K3 dan ) je zou me blij maken door dit te vertellen je kan dot me ook privé appen(dm) via insta: k3_fan_lisa
Groetjes Lisa xxx

Esmee V. Huigenbos
5 jaar geleden

K3 jullie zijn geweldig ik vind het geweldig ik he b de oude cd en de dubbel cd willen jullie naar kievitweide 5 komen plies dan vind ik jullie nog LEUKER

nora wadman
3 jaar geleden

kan je ook show boek en fan boek opzoeken
kan je ook van maaken kan ik uitpriten bij voorbeelt
3biggtjes boek van muiscal of zo

Maak jouw eigen website met JouwWeb