De beheerder van kisses.to.k3 is gestopt met deze website. Daarom zal deze ook niet meer worden ge├╝pdatet. Alles wat nu te vinden is, blijft wel online staan.

Blog 2, Dromen

Gepubliceerd op 5 oktober 2017 om 11:35

Onthouden jullie je dromen ook? En wat droom je dan zoal?
Ik onthoud mijn gekste en leukste dromen. En vooral die over K3.
Lees snel verder!

Als ik slaap, droom ik vaak rare dingen die me bij blijven als ik wakker ben. En soms weet ik zo’n droom nog lange tijd erna.

Zo heb ik al eens drie nachten achter elkaar dezelfde droom gehad. Een beetje ‘Suske en Wiske’ -achtig. Ik werd altijd wakker op hetzelfde moment, echt in zo’n cliffhanger. Ik heb nooit geweten hoe het afliep.

Ook heb ik al eens gedroomd dat iemand me dood ging maken, waarschijnlijk door het boek dat ik had gelezen vlak voor het slapen. En gister droomde ik dat mijn broertje jarig was en ik overal uit mijn kamer cadeautjes tevoorschijn haalde.

De leukste dromen vind ik toch de dromen over K3. Gek genoeg staan me geen dromen bij waarin ik ze heb ontmoet of zoiets. Mijn meeste K3 dromen gaan over kringloopwinkels.

Ik ga altijd graag naar kringloopwinkels. Dat zijn de beste plaatsen om oude K3 spullen te vinden voor een prikkie.

In m’n dromen kom ik in kringloopwinkels terecht die ik gerust K3-hemeltjes noem. Sommige zijn rommelig, met spullen in dozen, ijzeren rekken met dvd’s en cd’s. Sommige zijn van die winkels met heel veel antiek, met in een hoek ineens een stelling vol K3 spullen. Maar elk van die winkels liggen vol met K3 spullen uit de tijd van Kathleen die ik nog niet in mijn verzameling heb en soms erg zeldzaam zijn. En goedkoop. Vaak is er toch wat geks aan de hand. Bijvoorbeeld dat er in een zo’n winkel een lek was en iedereen ineens begon te zweven. Of dat er geen tassen waren om de spullen in te doen. Of dat alles precies voor mij alles werd weg gegraaid. Vaak lukt het toch om heel veel spullen mee te nemen. Maar als ik dan wakker word… is alles weg…

Of die droom dat mijn moeder al mijn K3 spullen tevoorschijn haalde die ik had weggedaan als kind. Maar dan met nog veel extra singles erbij die ik in het echt nooit heb gehad. En weer, als ik wakker werd was alles weg.

 

Hebben jullie ook gekke dromen over K3 waar je in je slaap heel gelukkig van wordt en als je wakker wordt, dat je baalt dat het ineens ‘verdwenen’ is? Zo ja, kun je een voorbeeld noemen?

Reactie plaatsen

Reacties

k3willbeforeverinourhearts
6 jaar geleden

haha kringloopwinkels zijn voor mij ook k3-hemeltjes. Ik heb daar bijna alle oude k3 spullen die ik nog niet had (of ik had ze kapotgemaakt toen ik klein was :P) daar gekocht. :D

Jacky van Nieuwe_k3_is_top
6 jaar geleden

Ja kringloopwinkels zijn echt de k3-hemel zo ook voor mij de meeste cd's en dvd's die ik nog niet had van kkkj komen daar allemaal vandaan :P