Blog 5, 2 jaar kisses.to.k3 op Instagram

Gepubliceerd op 1 september 2018 om 13:58

Zaterdag 1 september 2018 bestaat het Instagram account van kisses.to.k3 2 jaar!

Laten we eerst eens kijken wat er de afgelopen twee jaar allemaal is gebeurd. Rechtsboven zie je een prikbord-edit met zes belangrijke dingen van mijn account. Als eerste de eerste post, welke ik bijna twee jaar geleden in Paint op de computer maakte en besloot hem de dag voor mijn verjaardag online te zetten. Direct kwamen er leuke reacties. Nog geen 3 dagen later verwelkomde mijn account haar 100ste volger. Vervolgens besloot ik dat het leuk was om een quiz te doen. Die werd zo goed ontvangen dat er gelijk daarna een tweede kwam. Daarna volgenden nog veel meer posts. Met foto's uit mijn verzameling, tips, collages, en ga zo door. Ik begon meer te editten met apps, en dat leidde op 2 februari 2017 naar 500 volgers. Om dit te vieren organiseerde ik voor het eerst een winactie met wel een heel speciale prijs: een speciaal gemaakte CD voor de winnaar! Later maakte ik zelfs deze website! En na nog meer edits, spelletjes, collages en mijn eerste K3 show, bereikte mijn account 1000 volgers en bestond het een jaar. Ook dit werd goed gevierd. Ik ontdekte Photoshop en mijn edits kregen een veel hogere kwaliteit, maar maken duurde langer. De edits waar ik een mockup heb gebruikt worden massaal geliket en vaak hopen/denken mensen dat het echt is, omdat ik er veel tijd in steek om het zo perfect mogelijk te maken. Soms voelt daardoor mijn account als een bedrijf, wat natuurlijk niet zo is. En daarom gaat het snel weer wat persoonlijker worden.

Twee jaar op een mensenleven is haast niks. Maar twee jaar dag in dag uit met hetzelfde bezig zijn, is best wel lang! Ik maakte mijn K3 fanaccount de dag voor mijn veertiende verjaardag aan. Ik had toen nooit gedacht dat ik het na 2 jaar nog steeds leuk zou vinden. Maar het is toch zo. En mede dankzij alle andere K3 fans en vrienden die ik heb leren kennen, doe ik het nog steeds elke dag met plezier! Ik vind dat ik in de afgelopen 2 jaar enorm ben gegroeid, en mijn account is meegegroeid. Van quizes bedenken en maken in Paint, naar echt-lijkende K3 merchandise ontwerpen in Photoshop. Van een klein fanaccount naar een account met meer dan 1000 fantastische volgers. Van een stille fan, naar een fan die haar idolen meerdere keren gezien heeft. Van af en toe chatten met mede fans, naar vrienden in real life.
Ik kijk met plezier uit naar het aankomende jaar, en ben benieuwd wat de toekomst mij en mijn fanaccount nog gaat brengen. Ik hoop jullie allemaal mee te nemen op die reis, en dat we samen nog veel plezier gaan beleven. Kisses to you!

X Rieneke

Reactie plaatsen

Reacties

Tom Koedood
4 jaar geleden

Karen (19 oktober 1974)
Eten (Barbecue)

Tom Koedood
4 jaar geleden

Kristel (10-12-1975)
Eten (Kip)

Tom Koedood
4 jaar geleden

Kathleen (18 juni 1978)
Eten (Rundvlees)

Tom Koedood
4 jaar geleden

Herfst (11 oktober 2003)
K3 in Wonderland

Tom Koedood
4 jaar geleden

Winter (11 januari 2003)
K3 in Wonderland

Tom Koedood
4 jaar geleden

Lente (11 april 2003)
K3 in Wonderland

Tom Koedood
4 jaar geleden

Zomer (11 juli 2003)
K3 in Wonderland

Tom Koedood
3 jaar geleden

Geestelijk Afl.1
K3 en het Magische Medaillon

Maak jouw eigen website met JouwWeb